12183794_774295909347056_3527456064696839292_o

В дните от 11 до 14 ноември 2015 г. за поредна година Сканклийн ще вземе участие в специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ, организирана от Интер Експо Център и Национална Aсоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХОРЕКА).

На щанда на Сканклийн, посетителите на изложение Сихре, ще могат да се запознаят с модерните, елегантни и удобни модели санитарни и индустриални дозатори, дозатори за кухненско оборудване и ароматизиране. Посетителите на изложението ще могат да видят новостите в консумативите с марка TORK – еднократни хартиени продукти, продукти от нетъкан текстил, сапуни и дезинфектанти за ръце и тяло. 

   За първи път на изложението, Сканклийн ще представи нови водещи в Европа марки препарати – продукти на Buzil и STOCKMEIER. Като марки с дългогодишен опит и доказано качество, не само в Европа, те гарантират удовлетвореността на клиента!

   Голяма част от щанда ще заемат продуктите на ADA Cosmetics – пионер в областта на хотелската и SPA козметика и аксесоари, утвърдила се като една от най-разпознаваемите марки с продукти в премиум сегмента. Дозаторни системи, консумативи, SPA и Маркови колекции, подаръчни комплекти и всичко необдимо за високата удовлетвореност на клиента с доказано качество и съвършена визия ще могат да се видят на щанда на Сканклийн.
Ние, Сканклийн, сме горди, че сме близо до клиента и се грижим за удовлетворяване на неговите очаквания.

Очакваме Ви в Зала 6, щанд D2!